Сайтът все още не е одобрен от GSO - General Service Office-Alcoholics Anonymous

Новини за АА

Единадесета Конвенция на АА в България

Views: 4 | Добавено от : July | Date: 16-02-2018

Шеста Международна Конвенция 2018 "Анонимни алкохолици: ЖИВОТ С НАДЕЖДА"

                                                                                    6TH. INTERNATIONAL CONVENTION AREA 21. EL ALBIR 2018


"ALCOHOLIC ANONYMOUS: A LIFE OF HOPE"

My dear friends,

We have the pleasure to invite you to 6th. International Convention 2018, which will take place between the 27th and29th April, 2018 in the Kaktus Hotel Albir, Paseo de las Estrellas, 11, Alfaz del Pi, El Albir, Alicante.

There will be closed and open meetings both in Spanish and English, of Alcoholics Anonymus and Al-Anon along with social and other activities in fellowship.

In the flyer you can find terms and prices. We have organized the program to hopefully cater for all needs. We hope you will enjoy.

Thank you for your help and participation.
We look forward to seeing you.Commitee Albir 2018
Area 21, Alicante, Spain


Шеста Международна Конвенция 21. EL ALBIR 2018
"Анонимни алкохолици: ЖИВОТ С НАДЕЖДА"
Скъпи приятели,
Имаме удоволствието да Ви поканим на шестата международна конвенция , която ще се проведе между 27 и 29 април 2018 г. в хотел Кактус Албир, Пасео де лас Естрелас, 11, Алфаз дел Пи, Ел Албир, Аликанте.
Ще има закрити и открити сбирки на испански и английски език на анонимни алкохолици и Ал Анон, заедно с обществеността и други мероприятия в братството.
Във флаерите можете да намерите условията и цените. Организирахме програмата, с надеждата, че ще отговори на всички нужди. Надяваме се, че ще се насладите.
Благодарим ви за помощта и участието си.
Очакваме да те видим.
Комитет Албир 2018

Views: 3 | Добавено от : July | Date: 16-02-2018

Международна конференция за служба в затворите "Обща цел - съвместни действия"

Покана за членове на анонимни алкохолици

Съветът на настоятелите и Службата за общо служене на АА в Полша, ви кани да присъствате на Международната конференция за служба в затворите, която ще се проведе в Калис, Полша

Основна тема "Обща цел - съвместни действия"

Целта на конференцията е да се споделят знанията и опита  как да работим с алкохолици в затвора и как да сътрудничат службите на анонимни алкохолици с служители в затворите.

Конференцията ще бъде платформа за обмен на мнения, опит и добри практики на служителите в затворите и членове на АА в Полша и други страни.

Представителите на затворническите служби и структурата на АА в Полша и в чужбина са поканени да представят основните си практики.

Подробна информация

дата: 20-21-22 април, 2018 г.

Място на провеждане: Централен център за обучение

на затворническата служба ул. Wroclawska 193-195 62-800 Kalisz

Разходи за участие: 160 PLN(настаняване и храна)

За контакти: biuro@aa.org.pl, +48 22 828 04 94

Views: 33 | Добавено от : July | Date: 03-01-2018

Есен в София

Здравейте приятели,

Отново свирим „сбор”. Хубаво е да сме заедно, да споделяме, да се радваме. За трета поредна година се срещаме в София за да споделим своя опит в 12- стъпковата програма.

„Есен в София” от 03. до 05.11.2017, от петък вечерта, 18 часа до неделя на обяд 14.30 часа ще се проведе в София, 7-ми километър, хотел АТМ, ЗАЛА 201 на първи етаж, над рецепцията в хотелската част.

Ето линк към хотела: http://www.atm-hotel.com/ където ще се проведе срещата.
местоположението: http://www.atm-hotel.com/index.php/kontakti.html

Нощувките са организирани в хотел „Академика” в Студентски град, адреса е: ул. Акад. Борис Стефанов № 17 /срещу Фантастико/. Нощувка без закуска в студио за двама струва 38 лева на вечер или по 19 лева на човек.
В тази връзка моля всички приятели, които ще ползват хотела да звънят на Радо 0888 81 89 62 за да можем да резервираме места своевременно. Нека за краен срок за резервации да фиксираме 20.Октомври 2017. Резервация можете да направите и по мейла: rado141414@gmail.com 
Програмата на семинара ще бъде готова до края на другата седмица /до 15.1017/.

Радо.

Views: 46 | Добавено от : July | Date: 22-10-2017

Празнична сбирка на АА в гр. Ямбол

Здравейте,приятели!
С голяма радост ви съобщаваме,че на 06.11.17 г., ще честваме една година от създаването на А.А. група в гр. Ямбол. Предлагаме, който има желание и възможност от цялото ни братство да присъства на събитието. Ние, като най-нова група на А.А. в България, ще се радваме да ни уважите с присъствието си. Сбирката и честването ще се проведе в гр.Ямбол,  ул. Александър Стамболийски-14, ет.2. Ще бъде нормална сбирка.Тъй като помещението ни събира около 20 човека, ще ви помоля да заявите до 30.10. посещението си на груповия ни телефон. Както ме учи програмата,имаме 2-ри вариант. Ако станем повече, ще пиша новото място. Да бъде Божията воля в осъществяването на това събитие!

С.

Views: 51 | Добавено от : July | Date: 22-10-2017

Aнглoговоряща сбирка във Варна

Здравейте приятели, бих искал да направя съобщение. След немалко отлагане от моя страна мога да ви уведомя, че във Варна вече има англоговоряща сбирка. Тя ще се провежда по Голямата книга, където ще четем част от нея и ще споделяме опит по съответния пасаж. Това е открита сбирка, не само за англоговорящи. Всеки е добре дошъл:
Група "Езикът на сърцето" 
Изучаване на Голямата книга 
всеки петък 13:00 - 14:30 ч. 
Католическа църква "Св.Михаил" 
ул. Княз Борис I 80 
Варна 9002 
Първата сбирка ще се състои на 6 октомври 2017 г. 
........... 
Hi friends, I would like to make an announcement, after not so little procrastination on my behalf, I can reveal that Varna has an English-speaking meeting. It is Big Book Study, where we will read a portion of the Big Book and then share experience on that passage. It is an Open meeting and not restricted to English speakers alone, all are welcome.
Group Language of the Heart
Big Book Study
Every Friday at 13.00-14.30
St Michaels Catholic Church
80 Knyaz Boris I Str
Varna 9002
First meeting will take place on Friday 6th October 2017

Bruce B.
Views: 64 | Добавено от : July | Date: 30-09-2017

Открита сбирка на АА в Хасково

Здравейте приятели,

по случаи една година от основаването  на група "Нова възможност" в Хасково, ви каним на 29. 07. 2017 г., в 11:00 часа, на открита, празнична сбирка. Адреса е гр. Хасково, ул. "Цар Освободител" 38, в сградата на църквата "Архангел Михаил"  

Телефонът за връзка с нас е: 0884 26 36 16.

Молим желаещите, които искат да присъстват да се обадят до 27 07.2017 г.

Благодаря ви предварително!

Томи

Views: 98 | Добавено от : July | Date: 13-07-2017

Четиридесет и шеста Конференция на Анонимни алкохолици в Полша - "Службата е израз на благодарност"

Скъпи приятели,

Между 10 и 12 ноември 2017 г., ще се състои  46-тата конференция на Анонимни алкохолици в Полша, която ще се проведе в центъра Animacji Misyjnej ул. "Leśna "15/17, Konstancin-Jeziorna, близо до Варшава. Основната тема на конференцията е "Службата е израз на благодарност".

Заедно с Анонимни Алкохолици във Великобритания бихме искали да покани двама представители от вашата страна, за да вземе участие в това събитие. Ние планираме да се организират няколко международни сбирки по време на Конференция, в която представителите на Източна Европа и Западна Европа ще се срещнат помежду си. Бихме искали тези срещи, да бъдат една възможност за споделяне на опит, сила и надежда, за това как да се изгради ефективна структура за служене, как да се публикува литература (като се вземат предвид правните и практическите фактори) и накрая, но не на последно място, бихме искали да насърчим страните които не са посещавали Европейска сбирка за Служене да го направят.


Бихме искали да подчертаем, че нашата цел не е да се създаде нова структура, като ESM ( the East European Service Meeting), но "да носим посланието на все още страдащ алкохолик" чрез споделяне на опит.


Молим ви, да ни изпратите предложения за теми, които могат да бъдат обсъдени по време на индивидуалните ни срещи.  Ако има опит, който бихте искали да споделите или ако търсите опит в дадена област, не се колебайте да ни пишете на адрес: aa@aa.org.pl.

Молим изтеглете, приложения формуляр за регистрация, попълнете го и го върнете до  30 септември 2017 г.  Можете да изпратите формуляра и по факс на Biuro Sluzby Krajowej AA w Polsce на телефон:  +48228280494 или по електронна поща на:  biuro@aa.org.pl.

 

 Скоро ще получите Програмата на конференцията и информация за датите на международни срещи  чрез редовна поща.

В същото време, моля, бъдете така любезен да ни изпрати информация за времето и мястото на пристигането си. Ние ще организира транспортирането на от Варшава до Констанцн-Езиорна на 10 ноември 2017 г. в 10 часа сутринта.

Моля, имайте предвид времето и датата, когато планирате пътуванията си.

In Fellowship,

Oрганизаторите

 

Views: 127 | Добавено от : July | Date: 24-05-2017

1 2 3 4 5 6 »
Меню:
Наши приятели:
Анонимни Алкохолици в европейския регион
Сайтове на АА по целия свят
АА Грейпвайн - международен журнал на Анонимни Алкохолици
Alcoholics Anonymous


Търсене:

Статистика:

Всичко на линия: 2
Гости: 1
Потребители: 1
magisd
Боже, дари ни смирението да приемаме нещата, които не можем да променим,
смелостта, да променяме нещата, които можем да променим и мъдростта да разбираме разликата.
Hosted by uCoz