Добре дошли! - Page 9 - Форум на АА в България

[ Ново съобщение · Потребители · Правила на форума · Търсене · RSS ]
Page 9 of 9«12789
Forum moderator: elica 
Форум на АА в България » AA Форум » Форум на Анонимни Алкохолици » Добре дошли!
Добре дошли!
tanyaivanova1984 Дата: Четвъртък, 23-11-2017, 1:52 PM |Съобщение 121
С опит във форума
Група: Потребител
Постове: 42
Статус: Извън линия
Нормално ли е това постоянно чувство на вина,което усещам?Постоянно се сещам за глупостите,които съм направила,когато пия.Ето днес например ,не съм спряла да мисля ,че пропуснах урока на детето,също така,че звънях на не знам колко души и кой знае какви глупости съм говорила.За някои се сещам,за други не.Отвратително е това усещане за вина и срам.Май е най-добре да изляза на въздух и да се разсея.Така като стоя и се сааабвинявам нищо няма да променя.
 
magisd Дата: Четвъртък, 23-11-2017, 1:59 PM |Съобщение 122
С опит във форума
Група: Потребител
Постове: 124
Статус: Извън линия
Танче спокойно,нормално е ,дори това е основното нещо,което ни вкарва в омагйосания кръг.Чустваш се виновна,защото си се напила,за да забравиш искаш пак да се напиеш,но това води до нови проблеми и вина,и така до безкрай.Но ако издържиш да не пиеш,ще намериш решение,за проблема без да го осложняваш.Ще се чуеш спознатите след някой ден,ще се извиниш ако трябва,или ще видиш,че нищо не е станало,и всичко ще отмине.
 
tanyaivanova1984 Дата: Четвъртък, 23-11-2017, 2:15 PM |Съобщение 123
С опит във форума
Група: Потребител
Постове: 42
Статус: Извън линия
Честно казано въобще не ми се пие и не усещам към момента такава нужда,за да забравя.Самото чувство обаче е много неприятно.Кой знае,какво си мислят за мен.Спирам да го мисля или поне ще се опитам.
Снощи пък едни ненормални мисли имах,какви ли не глупости и лоши неща не си мислех.Явно това е част от болестта.Даже не можах да спя,по едно време почна да ме боли нещо ниско долу.Легнах в 1:00 и станах да пия кафе в 6:00.Дори детето снощи за пръв път не искаше да заспи при мен,а легна при баща си.Горкото,сигурно и то ме усеща.Звуча като някой страдалец.Трябва да вдигна главата горе и да я държа там.
 
magisd Дата: Четвъртък, 23-11-2017, 2:24 PM |Съобщение 124
С опит във форума
Група: Потребител
Постове: 124
Статус: Извън линия
Вината,срама,натрапливите мисли и тревожността са част от болеста.Но помисли,нищо няма да оправиш с самообвинения.Освен това,станалото,станало не можеш да промениш миналото,но от теб зависи днес как ще е.И това,кой,какво си е помислил не е важно.Какво пък толкова може да си казала по тел.избръсила си някоя глупост,разбрали са,че си фиркана и толко.Всяко чудо за три дни.Така,че горе главата.Ако ти стане много трудно или напрегнато знаеш как да ме намериш.
 
alexander Дата: Петък, 24-11-2017, 7:38 PM |Съобщение 125
Новак
Група: Потребител
Постове: 12
Статус: Извън линия
Аз 9-ти ден не съм пил. Само вода, горещ шоколад и това е. Няма бира! Гледат ме странно в околните магазинчета, чудят се болен ли съм, к'во ли ми е, обаче бай Сандьо си е пил през курина и не го ебе. Нямам намерение да съсипвам себе си и близките си, заради мнението на хората или на някоя магазинерка. Ако някой има нужда от помощ - на линия съм. На лично мога да дам скайп. Трябва да се помага
 
Форум на АА в България » AA Форум » Форум на Анонимни Алкохолици » Добре дошли!
Page 9 of 9«12789
Search:

Боже, дари ни смирението да приемаме нещата, които не можем да променим,
смелостта, да променяме нещата, които можем да променим и мъдростта да разбираме разликата.
Hosted by uCoz