Авторските права на английските текстове поместени в сайта принадлежат на АА Grapevine, Ins 2002; Оригиналните текстове са на собственика на сайта: http://www.aa.org

Книга за гости

Начало [ Добави публикация ]

Тук може да споделите вашето мнение, предложение или препоръки. Те са ценни за нас.
Пишете ни, не ни жалете!

Pages: « 1 2 3 »
11-20 of 24 messages displayed
14.   (27-04-2014 1:31 PM)
Привет на всички,само на 18 години съм а мисля,че вече съм силно притиснат от алкохола.Да,мисля,че съм алкохолик пия от 4-5 години даже просто неси спомням кога за последно е имало ден без да пия.Спирал съм алкохола най-много за ден и то ако преди това съм имал як запой и непия просто щото мие супер гадно,а за два дена просто нямам спомен да съм го спирал :).Има моменти в които се чувствам смазан и без да виждам светлина има и такива в които мисля,че всичко това е сън и че ще свърши но не свършва а дните,месеците и годинките си се нижат .. мн ми е мъчно и мн искам да си помогна но незнам как.

13. July [July]   (07-01-2014 3:54 PM)
Здравей Димитрова и добре дошла
Ако желаеш избери от главното меню : "Дали АА е за вас".
Може би това ще ти помогне да дадеш сама на себе си някой отговори.  Предлагам ти също да споделяш във форума, където поглеждат повече хора и би могла да прочетеш повече от  личния им опит.

12. dimitrova [dimitrova]   (02-01-2014 10:06 AM) E-mail
Здравейте на всички,които желаят да ми отговорят.Благодаря предварително.Регистрирам се за първи път тук и не знам дали ще има някакъв ефект за мен.Имам проблем с алкохола и това е така от 2 години.Ще се радвам някой да ми отговори.
Всичко най-добро и успехи ви желая през новата 2014 година.

11.   (19-12-2013 1:23 PM) E-mail
Аз бях алкохолик за цели 20 години. СТАНА ТАКА, ЧЕ ОТ ПИЕНЕТО НА ТОЗИ КВАС ОТ ТИБЕТСКАТА МЛЕЧНА ГЪБА, ПОЛУЧИХ ПЪЛНО ОТВРАЩЕНИЕ КЪМ АЛКОХОЛА. По- точно като кусна чашка с вино да кажем, почва да ми се повръща и спирам.
ИЗВОДА Е:
не може да се отвикне от алкохол (!),
но може да се направи така, че организма съвсем да не може да го понася - т. е. пиенето му да е невъзможно !
А това си е цяло излекуване.

10. puvpav [puvpav]   (13-11-2013 10:56 AM)
Здравей, алкохолизма е болест и надали можеш да направиш нещо кой знае какво против волята на майка си. Това реално е един от големите проблеми при алкохолика и той е отричането на проблема. Пробива в съзнанието може да стане но трябва и много търпение от близките. Можеш да изтеглиш от тук http://www.aa-bg.info/publ/ "Писмо до една алкохоличка" и да и го дадеш, можеш да и дадеш да чете и други материали за алкохолизма като болест. Да и дадеш адресите на групите на АА. Ти самата можеш да се свържеш с групите за близки на алкохолици Ал Анон -http://www.al-anon-bg.info/.

9. July [July]   (29-04-2013 3:41 PM)
Здравей. Мисля, че започваш много добре, като търсиш помощ и признаваш , че имаш нужда от такава   smile
Няма нищо задължително.
Някой от нас са влизали в болница, други са спрели у дома. Някой са приемали лекарства, други не са. От личен опит знам, че човек в началото има много въпроси и малко отговори. Част от отговорите можеш да намериш в информацията поместена в сайта.
Бих се радвала да ти отговарям също тук,  на лични бележки или на имейли.  Мнението ми е, че най-добрата помощ, която може да се получи е в  АА групата. Ако има такава близо до теб не се колебай да я посетиш.

8.   (25-04-2013 12:50 PM) E-mail
Здравейте, аз съм съвсем нова. Не знам откъде да почна. Засега съм го признала истински само пред себе си. Иска ми се да направя нещо, но не знам как.
Задължително ли е да ходя при лекар. Да постъпвам в болница.
Мога ли да го направя вкъщи? Трябва ли задължително да се подпомогна с някакви лекарства?

7.   (28-02-2013 1:44 PM) E-mail
Искам да споделя с Вас:
няма по- хубаво лекарство против алкохолизма от консумирането на продукти от тибетски млечни и чаени гъби!
Аз пиех здраво, бях със затлъстял черен дроб от 20 години, имах доста високи нива на холестерин и триглецериди, а също и захар- диабетик съм. Но пих 3 месеца по определена система кефир и чай от тези тибетски гъби и нивата им се намалиха драстично. Не знам какво ми стана , но пиячка вече въобще не мога да нося. Просто като видя ракия или вино на масата ми се гади. Не мога да разбера как става това , но от четири месеца не съм пил. От това обаче не ми е зле, нямам абстиненция. Отслабнах също с 4 килограма.
Сега по формулата изчаквам 2 месеца и почвам да пия наново продуктите от тези гъбки.

Мисля си, че не случайно на Изток говорят за тях като за еликсир равен по въздействие на Жен- Шена.

6. July [July]   (01-01-2013 4:32 PM)
Здравей. Алкохолизма е хронична болест. Дали си болен от нея, ти сам ще си откриеш.
Възможно е влошаването на състоянието ти (като агресивност и намаляване на толеранса, след първоначално повишаване) да е от това. Възможно е лекарствата да нямат нищо общо или да се случва въпреки тях.

5.   (31-12-2012 9:04 PM) E-mail
благодаря предварително на тези които ми отговорят

1-10 11-20 21-24

Име*:
Email:
Всички емотикони
Код за сигурност *:
Меню:
Наши приятели:
Анонимни Алкохолици в европейския регион
Сайтове на АА по целия свят
АА Грейпвайн - международен журнал на Анонимни Алкохолици
Ал-Анон в България

Търсене:

Статистика:

Всичко на линия: 1
Гости: 1
Потребители: 0
Боже, дари ни смирението да приемаме нещата, които не можем да променим,
смелостта, да променяме нещата, които можем да променим и мъдростта да разбираме разликата.